Liz & Yannick Vanhove

Bio

Kennis, Traditie, Connectie

Lieske "Liz" De Vuyst en Yannick Vanhove begonnen samen tango te dansen toen ze tieners waren.
Sinds 2002 spendeerden ze jaren aan het leren- en het onthullen- van de best bewaarde geheimen die deze elegante dans te bieden heeft, altijd gedreven door een onverzadigbare honger naar kennis en traditie.

Lang, elegant, harmonieus en mooi ... ze houden van alles aan Tango en leren het steeds aan met vrijgevigheid, nederigheid, geduld en een vleugje humor, altijd met grote nadruk op de techniek en de natuurlijkheid van de beweging. Hun dans drukt de grote connectie uit die hen verenigt, steeds op zoek naar eenvoud, elegantie en muzikaliteit in elke dans. Hun optredens in de Tango Salon-stijl zijn 100% geïmproviseerd.

Het koppel trad op in de beroemdste milonga's in Buenos Aires: Sunderland Club, Canning, La Baldosa, Villa Malcolm, La Confiteria Ideal, El Beso en nog veel meer.
Ze waren gastdansers bij de legendarische Esquina Homero Manzi voor de show "Un par de tangos", evenals in Teatro Alvear op Corrientes met het orkest Colectivo Tango.
Ze hebben lessen gegeven in Buenos Aires aan de Escuela Argentina de Tango (NEAT) in de Galerias Pacifico, in de Estudio Mario Morales in San Telmo en in de Bella Vista Tango Club in San Miguel.
In de vier jaar dat ze er woonden en vanwege hun vele activiteiten die ze in Buenos Aires hadden, zijn ze plaatselijk bekend geworden als "Los Belgas" (de Belgen).

In 2012 wonnen ze het Europees kampioenschap in de categorie Tango Salon en werden ze vice-kampioen van Tango Escenario. Ze waren finalisten op zowel het Wereldkampioenschap als op het Metropolitan Championship in Buenos Aires voor Tango Salon.

Hun internationale carrière heeft hen sindsdien door vele delen van de wereld geleid, waar ze hebben opgetreden en lesgegeven op vele scholen en festivals in de VS, China, Mexico, Argentinië en grote delen van Europa.

Hun Patreon-pagina stelt hen in staat hun kennis nog meer te verspreiden en ze kunnen in contact blijven met studenten overal!

Wordt een Patron van Liz & Yannick!

Yannick is ook een Movnat Certified Trainer lvl 2.

Ga voor meer informatie over Natural Movement naar Movnat.com of neem contact op met Yannick om een ​​les te boeken.

Events

Events & Boekingen

Boek Liz & Yannick voor jouw event!

Agenda

Agenda

Plaatsen en data voor toekomstige lessen, workshops, en optredens.

Online lessen

Wekelijkse online lessen en les-video's!

Optredens

Video's van optredens van over de hele wereld!

Testimonials

Reacties van leerlingen en organisatoren.

Foto's

Foto's van "Los Belgas"

Contact

Neem contact op met Liz & Yannick.