Getuigenissen (testimonials)

Gelukkige gedachten

"Breng Liz & Yannick alsjeblieft weer terug voor het festival van volgend jaar. Ze waren mijn favoriete paar. Liz en Yannick zijn zo stijlvol, vriendelijk, benaderbaar, grappig en professioneel. Hun workshops waren geweldig en hun benadering van lesgeven is zo verfrissend. Hun chemie als docenten is uitzonderlijk. Ik vind het geweldig dat ze zich richten op de fundamenten die echt belangrijk zijn voor alle niveaus. Het was duidelijk dat ze enthousiast waren om dit jaar deel uit te maken van het festival en gaven echt al hun enthousiasme, en dat bleek uit de individuele aandacht die ze aan hun studenten gaven. Hun optredens waren bijzonder. Het is zo zeldzaam om traditionele tango te zien optreden zoals ze het doen: langzaam met de nadruk op gracieus stappen, en ze zagen er zo koninklijk terwijl ze het deden!" "Portlander". - Valentango

"Een geweldige aanvulling op het ValenTango-onderwijzend personeel. Goed ervaren instructeurs. Ze hebben een geweldig vermogen om de klas betrokken te krijgen en te houden. Wanneer dit gebeurt, ben je beter in staat om de stof te begrijpen en vast te houden. Oh... ze zijn ook ongelooflijk knap en benaderbaar." Villano

"Een echt geweldig weekend met twee van de BESTE LERAREN TER WERELD. Hun expertise, die op zichzelf al geweldig is, wordt alleen overtroffen door hun verlangen om hun studenten naar hun hoogste potentieel te brengen. Ze zijn enthousiast over werken met alle niveaus en ze hebben voor iedereen iets te leren. Hun techniek is voortreffelijk en hun manier van lesgeven boeiend. In één woord, nou, je kunt ze niet in een woord beschrijven. Je zou meesterlijk, geweldig, fantastisch kunnen proberen om te beginnen. Dus mis geen kans om met hen samen te werken als je de kans krijgt." George C.

"Gracieus, elegant; elke stap uitgevoerd met precisie, jeugdige energie en passie ... Puur genot om naar te kijken en te leren van dit buitengewone koppel." Marcel N.

"Liz & Yannick zijn ongelooflijk gepassioneerde professionals. Ze hebben onvermoeibaar de best mogelijke manieren onderzocht om me te leren dat tango niet alleen een combinatie is van mooie passen, maar een gevoel dat wordt gedanst en een wandelende omhelzing. Hun onvermoeibare energie, hun professionele houding en hun toewijding om keer op keer het BESTE voor hun klanten te leveren. Ik ben een grote fan en zou ze zonder aarzeling aanbevelen." Maarten C.

"Het punt is, het zijn niet alleen twee hele goede dansers; Het zijn twee heel goede mensen, ze zijn aardig, charismatisch, heel aardig,ze zijn echt heel, heel eenvoudig en vol liefde en dat maakt een groot verschil". Adriana G.

"Ze zijn gewoon PRACHTIG! Niet alleen bewegingen... maar uitleg... WANNEER iets te doen (muzikaal), WAAROM het zo werkt, HOE het goed te laten werken... HOE het te oefenen (inclusief oefeningen) ... en geweldige antwoorden op elke vraag die iemand had. (...) En de Vals-les was ook heerlijk... Ik denk dat ik me nu op mijn gemak zal voelen om op die muziek te dansen. Ik ben verliefd geworden op de muziek van Vals, maar... was niet duidelijk hoe ik erop moest dansen. Geen probleem, meer... denk ik. Ik wou dat ze vaker langskwamen... en ik dank je dat je ze hebt binnengebracht. NU weet ik waarom je zo enthousiast over ze was..." Patrick D.

"Prachtige mensen .. het was een geweldige ervaring om deze twee kampioenen te hebben, in tango, in vriendschap en in nederigheid .. in Rosarito lieten ze veel vrienden achter .. en we zullen altijd op ze wachten " Francisco G.

Kort en bondig

"Als het nieuws bekend wordt over deze docenten, staan ​​de leerlingen straks in de rij op straat." -- Bob
"Ze zijn geweldig, de workshop gisteravond was geweldig." I.G.
"Ze hebben een verfrissend gevoel voor humor -- de beste van iedereen." C.M.
"Ze zijn gevoelig en expressief in hun dansen; ze geven elke persoon individuele aandacht en we hadden veel plezier in de klas."
"Ze benadrukken muzikaliteit en techniek."
"De bewegingen waren elegant maar eenvoudig en ze konden het zelfs mij aanleren!" William K.
"Ze zijn schattig! Ik wil net als zij dansen." J.D.
"Ze zijn heel duidelijk in hoe ze de techniek uitleggen en de bewegingen uiteenbreken." T.P.
"Hun Engels is geweldig; hun gevoel voor humor is fantastisch... ze maken het leuk." S.M.
"Ze zetten de "whoosh" in de wals!" C.B.

Events

Events & Boekingen

Boek Liz & Yannick voor jouw event!

Agenda

Agenda

Plaatsen en data voor toekomstige lessen, workshops, en optredens.

Online lessen

Wekelijkse online lessen en les-video's!

Optredens

Video's van optredens van over de hele wereld!

Over Liz & Yannick

Meer informatie over Liz en Yannick.

Foto's

Foto's van "Los Belgas"

Contact

Neem contact op met Liz & Yannick.